Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/GNK Dinamo YouTube VIDEO  Hajrović nije znao nabrojati sve klubove HNL-a, a Gojak zna samo tri trenera

VIDEO Hajrović nije znao nabrojati sve klubove HNL-a, a Gojak zna samo tri trenera

Sudjelovali su u Dinamovoj igri 'Izazov 30 sekundi'

Dinamovi igrači Amer Gojak i Izet Hajrović sudjelovali su u Dinamovoj igri 'Izazov 30 sekundi' u kojoj su morali odgovarati na niz uglavnom jednostavnih pitanja. Prema pravilima, ako jedan od njih ne zna nabrojati onoliko stvari koliko procijeni da će znati prije početka izazova, bod pripada protivniku.

Već u početku Gojak je imao kiks. Hajrović ga je pitao koliko klubova iz 1. HNL može nabrojati.

Gojak je ispalio 'osam', a Hajrović dodao da on može nabrojati - sve. Gojaka je zanimalo koliko je to 'sve' pa mu je Hajrović rekao da HNL ima deset ekipa. Potom je krenuo nabrajati...

- Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica, Lokomotiva, Istra, Inter, Varaždin - nabrojao je Hajrović, a Gojak je dodao da on može nabrojati devet klubova.

Hajrović je, dakle, zaboravio istaknute članove HNL-a Osijek i Slaven Belupo.

Kasnije je Gojak znao nabrojiti samo tri trenera 1. HNL, Jovičevića, Tudora i Ivkovića.



Vaša reakcija na temu