Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Incident nakon finala u Makarskoj, policija izvela predsjednika Olmissuma

VIDEO: Incident nakon finala u Makarskoj, policija izvela predsjednika Olmissuma

Na parketu se 'zakuhalo' između policajca i Mije Milavića

Nakon finalne utakmice u Makarskoj između Novog Vremena i Olmissuma dogodio se incident. Predsjednik Olmissuma Mijo Milavić krenuo se spustiti na parket, a tamo ga je zaustavila policija i tražila od njega da stavi na lice masku. I taman kad se činilo da je prošao i da se smirilo, nešto se 'zakuhalo' između njega i policajca koji ga je uhvatio te izveo iz dvorane.

Za to vrijeme su Omišani na parketu čekali podjelu medalja, a nakon nekog vremena su odlučili napustiti teren bez medalja. Vidjeli smo i da se predsjednik domaćih Mijo Pašalić spustio u tunel kako bi zaštitio čelnika gostiju, no ne znamo što se točno dolje odvijalo, ali u svakom slučaju nakon par sekundi je iz tunela izašao Milavić zajedno s dijelom igrača Olmissuma koji su već napustili parket te je tek tada otpočelo zajedničko slavlje nakon druge osvojene titule prvaka.


Vaša reakcija na temu