Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Je li Leko trebao mijenjati Livaju?

VIDEO: Je li Leko trebao mijenjati Livaju?

Zanimljiva analiza naših eksperata za igru i suđenje

Dalmatinski portal uskoro pokreće 'Bijeli studio', u kojemu će se analizirati igra i suđenje u prethodnom kolu. Za to su zaduženi naši eksperti, nekadašnji igrač Hajduka, danas nogometni trener Hrvoje Vejić, te bivši prvoligaški sudac, a kasnije kontrolor suđenja Goran Tenžera. Voditelj će biti Hari Kočić.

Prvo probno snimanje je odrađeno nakon utakmice Gorice i Hajduka (2:1), s koje donosimo nekoliko inserata. Suđenje Darija Bela u tom dvoboju nije bilo pod povećalom, ali izdvojeno je nekoliko situacija, dok je komentar igre otpočeo zanimljivom temom je li Ivan Leko trebao mijenjati Marka Livaju?

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu