Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Je li moguće da se ovakve tučnjave događaju po dalmatinskim terenima?

VIDEO: Je li moguće da se ovakve tučnjave događaju po dalmatinskim terenima?

Klub je objavio snimku

Nogometni klub Grk iz Potomja je danas objavio snimku, na kojoj se vidi tučnjava tijekom utakmice.

Radi se o otakmici 9. kola 2. ŽNL Dubrovačko-neretvanske, u kojoj je NK Rat u Kuni Pelješkoj svladao svladao Grk sa 2:1.

U službenom zapisniku se može tek vidjeti da je u 45+4 minuti isključen po jedan igrač sa svake strane, u izvještaju delegata je zapisano:

- U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena opravdano isključen vratar domaće momčadi kao i gostujući igrač br.10 zbog druge opomene. Od 45+2 do 45+7 došlo je do prekida igre, a o nastalim događajima slijedi dopunsko izvješće.

Što će tamo pisati, ne znamo, ali snimka nameće pitanje je li moguće da se u današnje vrijeme događaju ovakvi incidenti po dalmatinskim terenima?


Vaša reakcija na temu