Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Je li prvom golu Dinama prethodio očiti prekršaj?

VIDEO: Je li prvom golu Dinama prethodio očiti prekršaj?

Zanimljivo je pogledati situaciju

Dinamo je razbio Lokomotivu (5:1) u povratničkoj utakmici trenera Nenada Bjelice. Prvi gol je domaća momčad postigla preko Martina Baturine u 13. minuti, a zanimljivo je vidjeti situaciju koja se dogodila prije gola.

Naime, glavni sudac Toni Dadić iz Zagreba nije ocijenio prekršajem za Lokomotivu start Arbera Hoxhe. Doduše, nakon tog, po nama faula, je lopta još izašla u aut, a tek potom je Baturina poentirao, no svakako je interesantno vidjeti kako je Dinamo došao do lopte u začetku napada kojim će 'probiti led', odnosno postići pogodak za vodstvo. 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu