Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Krstulović Opara: 'Očekujem dogovor!'

VIDEO Krstulović Opara: 'Očekujem dogovor!'

Uz Marijana Kustića došao Damir Mišković, a brojna je i delegacija Grada Splita

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je stigao na Poljud na sastanak, a prije ulaska je poručio:

- Očekujem dogovor! Poslije niza godina HNS i Hajduk počinju razgovarati i to je izvrsna stvar. Šteta što nisu do sada. I napravili su cijeli niz godina političko pitanje od nečega što ne smije biti politička stvar. Mi smo danas došli im pomoći da se dogovore i počnu rješavati probleme koji opterećuju odnose u hrvatskom nogometu, ali i društvu u cjelini.

Cijelu izjavu možete pogledati u videoprilogu. Od strane grada su uz Oparu došli Igor Stanišić, Domagoj Maroević, Mate Omazić, Duje Sučić i Josip Župić.

Čelnici Hajduka su već bili na stadionu, a neslužbeno doznajemo da su predstavnici HNS-a, predvođeni Marijanom Kustićem, izbjegli glavni ulaz, te ušli sa strane ispod zapadne tribine. Delegacija HNS-a je brojna, a u njoj je, među ostalima, i Damir Mišković... 

Dodajmo još da se oko Poljuda može zamijetiti više policijskih vozila, a novinari u press-salonu iščekuju zaključke razgovora glede domaćinstva utakmice između Hrvatske i Mađarske i Hajdukovih zahtjeva prema HNS-u.

Vaša reakcija na temu