Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Mlađi pioniri Hajduka startali pobjedama na turniru Darko Mateša

VIDEO: Mlađi pioniri Hajduka startali pobjedama na turniru Darko Mateša

U subotu se igraju četvrtfinalne utakmice a za nedjelju su na rasporedu polufinala i finale

 Mlađi pioniri Hajduka zabilježili su dvije pobjede na otvaranju tradicionalnog turnira Darko Mateša koji se ovog vikenda u organizaciji Hrvatskog dragovoljca za igrače rođene 2006. godine održava u Zagrebu.

Mlada momčad Hajduka koju vodi trener Mate Radić prvog dana turnira savladala je najprije Sesvete sa 2:0 te potom Zagreb sa 2:1 te su tako već osigurali prvo mjesto u grupi i prolaz u četvrtfinale prije treće utakmice u grupi protiv ljubljanske Olimpije koja je na rasporedu u subotu ujutro.

Za pobjedu mladih hajdukovaca protiv Sesveta zabili su Kuzmanić iz penala te Žeravica. Potom je slijedila utakmica za prolaz. Pobjedu Hajduka protiv Zagreba usmjerio je lijepom golom Marin Kuzmanić, a potvrdio je Roko Kanaet.

U subotu se igraju četvrtfinalne utakmice a za nedjelju su na rasporedu polufinala i finale. Turnir Darko Mateša održava se već 25. godinu a važi za najjači turnir u Hrvatskoj u uzrastu mlađih pionira.
Uz domaćina Hrvatskog dragovoljca sudjeluju hrvatski prvoligaši (Dinamo, Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Gorica, Inter, Rudeš, Varaždin...), te klubovi iz Slovenije (Olimpija i Krško).

Hajduk u subotu ujutro igra protiv Olimpije, a četvrtfinale je na rasporedu od 13 sati.

Vaša reakcija na temu