Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Opća tučnjava nakon utakmice u Makarskoj, intervenirala i policija

VIDEO: Opća tučnjava nakon utakmice u Makarskoj, intervenirala i policija

Sve je krenulo nakon što su dvojica iz publike utrčali u teren

Nakon utakmice u Makarskoj došlo je do opće tučnjave, gdje je intervenirala i policija. Igrači armenskog Lea se nisu mogli pomiriti s porazom, kako je susret odmicao kraju stalno su bili na rubu incidenta, a sve se zakuhalo nakon što je sirena označila kraj, a dvojica gostujućih navijača s tribina uletjela u teren.

Tada je nastao opći metež, s kojim su problema imali i redari, jer gostujući igrači su se i s njima naguravali, a kad je policija ušla u teren i intervenirala prema Armencima koji su s tribina skočili u igralište, sve se počelo polako smirivati.

Doduše, ružno su članovi armenske ekipe gestikulirali i prema publici, no policija ih je odvojila od domaćih igrača koji su se povukli u kut i slavili.

Uglavnom, bile su to jako ružne scene, koje možete pogledati i u videu...

Vaša reakcija na temu