Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Opet gnjusno vrijeđanje Livaje u Rijeci

VIDEO Opet gnjusno vrijeđanje Livaje u Rijeci

U međuvremenu je Dalić objasnio da je Marka najmudrije poštedjeti Rujevice

Rijeka je pobijedila Lokomotivu u prošlom kolu prvenstva, a nakon utakmice se slavilo u Docker Pubu na Rujevici. No, tamo se opet ponovilo gnjusno vrijeđanje Marka Livaje, u videu se jasno čuje kako nazočni skandiraju 'umri, Livaja', što nije prvi put.

Još u travnju smo pisali o odvratnom vrijeđanju u Rijeci na melodiju 'Freed from desire'.

U lipnju ove godine je Livaja izvrijeđan s tribina Rujevice na treningu reprezentacije, što je kasnije dovelo do toga da napusti akciju završnice Lige nacija. Izbornik Zlatko Dalić ga sada nije pozvao na novo okupljanje uz objašnjenje:

- Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka.

Mržnja u Rijeci prema Livaji i Hajduku očito je tolika da stoji i na putu normalnom treniranju i odvijanju reprezentativnih akcija na Rujevici.

Vaša reakcija na temu