Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Ovacije za najveću zvijezdu momčadi koja je s Hajdukom osvojila prvenstvo!

VIDEO: Ovacije za najveću zvijezdu momčadi koja je s Hajdukom osvojila prvenstvo!

Pogledajte atmosferu

I predstavljanje igrača drugog polufinalnog para je bilo zanimljivo, a splitske publika je najvećim ovacijama pozdravila - Niku Kranjčara

Skandiralo se 'Niko, Niko', najvećoj zvijezdi generacije koja je 2005. godine osvojila prvenstvo Hrvatske s Hajdukom. Još od tada se čeka na novu titulu. 

Sjajno je dočekan i Senijad Ibričić, prvo ime momčadi koja je 2010. godine osvojila Kup i plasirala se u skupinu Europske lige. Do danas se čeka i novi sličan iskorak u Europi, 'bijeli' željno iščekuju novi plasman u skupinu nekoga od europskih natjecanja. 

Dodajmo još i da se Ibro iskazao kao vrhunski malonogometaš, gdje je ljetos na turniru Torcida kup otiša do kraja u konkurenciji veterana i mladih.

Vaša reakcija na temu