Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Ovakav fair-play potez se rijetko viđa u HNL-u!

VIDEO: Ovakav fair-play potez se rijetko viđa u HNL-u!

Pogledajte što je vratar napravio

U 36. minuti dvoboja Osijeka i Varaždina (1:1) Ramon Mierez je izašao sam ispred vratara Olivera Zelenike i pucao malo pored gola. Sudac Igor Pajač je pokazao da je gol-aut, nakon čega se Mierez bunio, a onda je na scenu stupio vratar Varaždina.

Zelenika je reagirao, priznao da je dirao loptu i Osijek je dobio korner. Takve stvari se znaju dogoditi, ali rijetko. Bio je ovo fair-play potez Zelenike, a snimka najbolje pokazuje koliko je teško bilo procijeniti je li dirao loptu.  

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu