Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VIDEO: Pogledajte još jedan odlučujući pogodak Dimitrova

VIDEO: Pogledajte još jedan odlučujući pogodak Dimitrova

Za Botev je zabio šest pogodaka, a uvjerljivo najvažniji bio je onaj 24. travnja 2019.

Kristian Dimitrov u šestom je nastupu u dresu Hajduka zabio prvi pogodak. Bugarski je stoper protiv Intera u petak u igru ušao u 80. minuti, a 17 minuta kasnije glavom zabio za slavlje 'bijelih'.

Zanimljivo je da je do ogleda s 'Divom iz predgrađa' Dimitrov odigrao svih pet susreta kao starter, a Igor Tudor protiv Intera ga je odlučio ostaviti na klupi s obzirom da je imao problema s ozljedom. Dimitrov je protiv Intera zabio sedmi pogodak u klupskoj karijeri, a zanimljivo je da je čak pet puta zabijao glavom.

Za Botev je zabio šest pogodaka, a uvjerljivo najvažniji bio je onaj 24. travnja 2019. u polufinalnom uzvratu kupa protiv CSKA iz Sofije. Botev je u prvom susretu slavio 3:2. CSKA je u uzvratu stigao u 85. minuti do prednosti 3:2, a tri minute kasnije Dimitrov je glavom nakon kornera zabio za ulazak Boteva u finale.

Gol Dimitrova možete pogledati na 10:18


Vaša reakcija na temu