Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte kako je publika u Dugopolju dočekala Luku Modrića

VIDEO: Pogledajte kako je publika u Dugopolju dočekala Luku Modrića

Dobio je najveći pljesak okupljenih

Drugi dan zaredom hrvatska nogometna reprezentacija trenira u Dugopolju. Marcelo Brozović ostao je u hotelu, odradit će te regeneracijski trening, dok se Bruno Petković još uvijek oporavlja od ozljede koljena. Sutra bi se trebao priključiti Ivica Ivušić koji je imao želučanih tegoba. Najveći pljesak okupljenih na stadionu Hrvatskih vitezova dobio je Luka Modrić, a posebni gosti HNS-a bila su djeca iz Udruge djece oboljelih od malignih bolesti.

U videima pogledajte ako je publika dočekala Modrića, te atmosferu na stadionu 'Hrvatski vitezovi' za vrijeme treninga hrvatske reprezentacije.






Vaša reakcija na temu