Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte nove Hajdukove dresove

VIDEO: Pogledajte nove Hajdukove dresove

Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom kojeg je Hajduk kreirao za kampanju 'Prgava familija'

Hrvatski nogometni klub Hajduk Split i adidas danas su premijerno predstavili novi dres za sezonu 2024./2025. U sklopu priprema za nadolazeću sezonu, igrači Hajduka po prvi put igraju u adidasovom dresu na prijateljskoj utakmici protiv Kalcer Radomlja u Sloveniji. 

Novi dresovi zadržali su tradicionalna obilježja kluba, grb Hajduka istaknut je sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan 'Hajduk živi vječno'. Adidas logo smješten je sprijeda na desnoj strani, a na rukavima su prepoznatljive tri crte poznatog brenda. Dresovi su izrađeni od 100 % recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice.

Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom kojeg je Hajduk kreirao za kampanju 'Prgava familija', a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro. 

Više pročitajte OVDJE


Vaša reakcija na temu