Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pohvalili se novim dresovima, a onda brže-bolje izbrisali komentar nakon što im je Istra 'spustila'

VIDEO: Pohvalili se novim dresovima, a onda brže-bolje izbrisali komentar nakon što im je Istra 'spustila'

Zanimljivost sa društvenih mreža

Šibenik je danas predstavio nove dresove, te na službenoj stranici objavio i promotivni video. No, uslijedila je brza reakcija iz Istre, gdje su prepoznali kopiranje njihove ideje, pa u komentarima postavili linkove s YouTubea, gdje je predstavljen dres Puljana, uz fotografiju dječaka koji pritišće CTRL+C, što znači 'copy'...

Šibenčani su reagirali tako da su brže bolje obrisali komentar Istre, pa je na stranici ostao samo njihov tekst:

'S ponosom Vam predstavljamo nove dresove HNK Šibenik. Izrazito smo ponosni da će naši Narančasti u nastavku sezone u kojoj naš klub slavi 90.rođendan igrati u custom made dresovima. Premijerno predstavljanje će biti na utakmici između Šibenika i Gorice u nedjelju (2. listopada) od 17:30 sati'.

U prilogu pogledajte videa oba kluba pa zaključite jesu li Puljani u pravu kada tvrde da su 'kockice' njihova iskopirana ideja.

 

Vaša reakcija na temu