Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Policija spriječila moguće nerede u Rijeci

VIDEO: Policija spriječila moguće nerede u Rijeci

'Netočni su navodi pojedinih medija da je došlo do sukoba gostujućih navijača s policijskim službenicima'

Policijski službenici danas su oko 12.15 sati zaustavili na riječkoj Kantridi, na raskrižju Liburnijske ulice i Ulice Vere Bratonje, pripadnike gostujuće navijačke skupine, od kojih je dio bio maskiran te su namjeravali u koloni proći riječkim gradskim prometnicama do središta grada.

'Pri tome nije došlo do sukoba navijačke skupine i policijskih službenika, kako navode pojedini mediji, a upravo jer je procjena i reakcija policije bila  točna i pravovremena.

Policijski službenici su pripadnike te navijačke skupine službenim vozilima prevezli na kontroliranu lokaciju', priopćila je policija.

'Inače, tijekom cijelog dana policija provodi sve potrebne mjere i radnje u cilju sprječavanja protupravnih ponašanja iz domene javnog reda i mira  i ostvarenja očekivane sigurnosti kako na području grada Rijeke i okolice gdje će se večeras na stadionu Rujevica održati nogometna utakmica između HNK Rijeka-HNK Hajduk', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu