Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Hajdukov team manager pogođen upaljačem, kondicijski trener bocom, a Torcidu maltretiraju na još neviđen način

VIDEO: Hajdukov team manager pogođen upaljačem, kondicijski trener bocom, a Torcidu maltretiraju na još neviđen način

Navodno su stradala i vozila navijača 'bijelih'

Hajdukov team manager Stjepan Badrov je pogođen upaljačem u glavu, a voditelj kondicijske pripreme Ian Coll je dobio bocu u glavu. Epilog je to mučnih scena, gdje je s tribina sve i svašta letjelo prema hajdukovcima.

Posebnu vrstu torture provode iz Vitorije Guimaraes prema Hajdukovim navijačima. Sat vremena nakon utakmice Portugalci im vrte stalno istu pjesmu, a sve su zvučnike pogasili osim ta dva na njihovoj tribini. I pojačali do kraja. Nešto slično nikad još nismo zabilježili.


Do nas je došlo i da su navijači Porta na parkingu dok je trajala utakmica porazbijali stakla na kombijima, napravili štetu.

Uglavnom, mučnih scena je u Guimaraesu bilo na sve strane.


Vaša reakcija na temu