Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Rakitić i Livaja pozivaju na 'Prvenstvo svita u balunu na skalini'!

VIDEO: Rakitić i Livaja pozivaju na 'Prvenstvo svita u balunu na skalini'!

Turnir je prethodnih godina postao kultni događaj u i Dalmaciji

I ove godine se organizira 'Prvenstvo svita u balunu na skalini, memorijal Pipa & Mile', koje će početi 17. kolovoza na plaži Jadran, a turnir od ove godine nosi i imena legendarnih preminulih prijatelja Jadrana i ovog turnira Pipa & Mile.

Spomenuti turnir je prethodnih godina održavanja postao kultni događaj u gradu Splitu i Dalmaciji. Sličnoga nema zbog svoje specifičnosti igranja na skalini, te prekrasnog igrališta podno Sustipana, na plaži pored bazena Jadrana.

Za ovaj turnir se uvijek traži karta više (tako se kaže, a ne naplaćuju se karte) pa su tribine na svim utakmicama ispunjene, što je stvaralo vrhunsku atmosferu i sliku za pamćenje.

- Ove godine očekujemo rekordan broj ekipa i gledatelj jer zaštitni znak ovoga turnira je Marko Livaja koji sve svoje slobodno vrijeme provodi upravo na ovoj plaži i terenu, a od ove godine podršku turniru dao je Ivan Rakitić. Ove godine ćemo organizirati i turnir za djecu do U10 i U13 i U 15 godina - poručuju organizatori.

NAGRADE:

1. mjesto - 1.500 eura

2. mjesto - 750 eura

3. mjesto - 400 eura

4. mjesto - 300 eura

Pehari i nagrade za najboljeg igrača i strijelca turnira.

Kotizacija po ekipi je 40 eura, a igra se po pravilima 3 igrača u terenu + 3 rezerve Prijave na mobitel: 092 / 204 6677

Vaša reakcija na temu