Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO 'Tek će se pokazati da je odluka o smjeni Nikole Kalinića - pogrešna'

VIDEO 'Tek će se pokazati da je odluka o smjeni Nikole Kalinića - pogrešna'

Splićani mahom šokirani odlaskom Hajdukovog sportskog direktora

Burne reakcije zabilježili smo dan nakon ekspresne smjene Nikole Kalinića - svega četiri mjeseca otkako je preuzeo funkciju sportskog direktora Hajduka. Splićane je mahom ova odluka itekako šokirala, no stavovi nisu usuglašeni. Dio navijača, naime, smatra kako je zasigurno pogrešna i kako je trebao dobiti još vremena za iskazati se, dok su drugi uvjereni kako je već isprva bilo jasno da naprosto nije kvalificiran.   

'Šokiralo me, nisam mogao vjerovati da se to dogodilo. Mislim da je odluka kriva i da će se to tek kasnije shvatiti. Kalinić je legenda, doktor, ne znam što bih rekao', komentirao nam je Marko.

Da je prenagljena odluka, smatra i Josip. Štoviše, zabrinut je za budućnost trenera Gennara Gatussa na Poljudu, kojeg je doveo upravo Nikola Kalinić.

'Hoće li Gatusso otići nakon prvog kiksa, ako ne bude povoljna situacija u nadolazećem derbiju? Što smo onda napravili - neka se i predsjednik malo zapita.

Kaliniću je ovo prvi posao, sve je radio prvi put. No nije sve crno-bijelo. Možda mu je trebalo dati malo više vremena', iznio je Josip.

Božo je, s druge strane, stava kako Kalinić nikada nije trebao postati sportski direktor. Smatra kako je suviše mlad za tu odgovornost i nedovoljno sposoban. K tome, uvjerenja je kako je potrebno biti 'pokvaren' za biti na toj poziciji.

'Generalno stanje u Hajduku - nula bodova. Zašto je Dinamo jak? Ima čovjeka koji upravlja. Kod nas klubom upravlja nadzorni odbor, u kojemu je svatko i svašta', konstatirao je.

Pregršt smo još zanimljivih stavova čuli - donosimo ih u video-anketi u nastavku. Ista je pokazala i da navijački duh, svim okolnostima usprkos, nije ugašen - 'pale' su i optimistične prognoze rezultata nadolazećeg derbija s Dinamom. Pogledajte...

Vaša reakcija na temu