Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Veliki neredi u Mostaru, sukobili se Ultrasi i Red Army

VIDEO: Veliki neredi u Mostaru, sukobili se Ultrasi i Red Army

Masovni fizički obračun

Više osoba je zadobilo ozljede u sukobu navijačkih grupa koji se večeras dogodio u centru Mostara, na Španjolskom trgu, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Trenutno se sa službama Hitne medicinske pomoći i drugim zdravstvenim ustanovama utvrđuje koliko je osoba zadobilo ozljede u ovom sukobu. Ranjene u huliganskim neredima primile su obje mostarske bolnice, a nitko nije životno ugrožen. Jedna osoba je pak zadobila teže tjelesne ozljede, saznaje Hercegovina.info.

Pretpostavlja se kako se radi o sukobu između dvije navijačke grupe, Ultrasa i Red Army i to zbog, navodno, iscrtavanja grafita.

Policajci su, kako doznaje Hercegovina.info nadzirali pripadnike navijačke grupe Ultras, navijače Zrinjskog koji su crtali navijački grafit na tom lokalitetu.

U jednom trenutku došlo je do incidenta zbog dolaska pripadnika navijačke skupine Red Army iz smjera Musale, te je krenuo opći kaos. 

Velik broj baklji i topovskih udara ispaljen je u jednom trenutku, a sve je eskaliralo u masovni fizički obračun šakama, bejzbol i teleskop palicama.



Vaša reakcija na temu