Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bivši Hajdukov stoper: On je ispucao svoje kredite!

VIDEO Bivši Hajdukov stoper: On je ispucao svoje kredite!

'I ono što je prije radio dobro sad radi loše'

Ismael Diallo je u jako lošoj formi. U derbiju Hajduka i Dinamo (0:1) je odigrao jako loše, a zahvaljujući njegovoj pogrešci su gosti mogli postići i drugi pogodak, no Martin Baturina je pogodio stativu.

- Ova greška je nepojmljiva za jednog profesionalnog igrača, za jednog  igrača Hajduka. Ovdje uzima čistu loptu i zabija se u Baturinu bez ikakvog razloga. Na kraju možemo biti sretni što ovo nije bio gol jer taj gol bi nas toliko deprimirao da bi bilo teško odigrati drugo poluvrijeme. Imali smo malo sreće. Vidimo da se Diallu ponavljaju te greške iz utakmice u utakmicu. Od kad se vratio s Afričkog kupa to nije isti igrač. I ono što je prije radio dobro sad radi loše. Ne znam što se s njim događa i mislim da je potrošio svoje kredite - rekao je nekadašnji Hajdukov stoper Hrvoje Vejić za Dialla, a u videu možete vidjeti tu situaciju.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu