Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bivši Hajdukov stoper komentirao Dajakuov izljev bijesa nakon zamjene

VIDEO Bivši Hajdukov stoper komentirao Dajakuov izljev bijesa nakon zamjene

'Nadam se da je više frustracija zbog lošije igre jer Gattuso po pitanju discipline nema milosti'

U 58. minuti je nakon zamjene žestoko na klupi reagirao Leon Dajaku. Jako je bacio bocu, a ostalo je visiti u zraku što ga je toliko razljutilo.

Evo kako je situaciju za Bijeli studio prokomentirao nekadašnji Hajdukov prvotimac Luka Vučko.

- Od Dajakua smo vidjeli malo u ovoj utakmici i nervoznu reakciju nakon što ga je trener izvadio. Ako je reakcija da je ljut sam na sebe, onda s razlogom može biti jer nije odigrao dobru utakmicu i, što je meni bitno, nije puno pomagao Hrgoviću u fazi obrane, kad bi se njihov lijevi bek Lučić dizao, a ako je ljut na trenera, znamo Gattusove metode i da neće proći baš najbolje.

Vučko je još dodao:

- Stojim iza svega što sam rekao, Dajaku je imao svoj put kod Gattusa, na početku nije bio priključen, tražilo mu se izlaz iz kluba, očito nije bilo klubova koji su dovoljno zainteresirani. vidim da ga Gattuso cijeni čim ga stavlja igrati. Nadam se da je više frustracija jer je odigrao malo lošiju utakmicu, nego reakcija, jer znamo da Gattuso po pitanju discipline nema milosti prema nikome.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu