Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Drago Ćosić: Da Hajduk ima Zdravka Mamića, jednog takvog vizionara, igrao bi Ligu prvaka deset godina zaredom

VIDEO Drago Ćosić: Da Hajduk ima Zdravka Mamića, jednog takvog vizionara, igrao bi Ligu prvaka deset godina zaredom

Nisam tako negativan prema Zdravku, pustimo sad ovaj dio koji je sud utvrdio

Bivši komentator nogometnih utakmica Drago Ćosić bio je gost Nogometnog podcasta, a na pitanje o Hajduku je odgovorio:

- Glavni problem Hajduka je u nekonzistentnom vođenju. Da Hajduk ima Zdravka Mamića, govorim samo o nogometnom aspektu, čovjeka koji ima viziju, Hajduk bi igrao Ligu prvaka deset godina zaredom. Zbog navijača, atmosfere, svega. Jednog takvog vizionara, čovjeka koji je imao i ovlasti jer na ovaj način na koji se Hajduk vodi u zadnjih 15 godina se pokazuje iz godine u godinu da to nije dobar model, ali oni ga uporno guraju i ne znam gdje je kraj.

O tome doprinosi li Zdravko Mamić ili šteti Dinamu je kazao:

- Nisam tako negativan prema Zdravku. Pustimo sad ovaj dio koji je sud utvrdio, ali da je on imao viziju na koji način razvijati Dinamovu školu, klub, da je prepoznavao i uzimao na vrijeme mlade talente i da je dao ogroman doprinos uspjesima reprezentacije, ja sam apsolutno za taj dio, držim mu fige i hvala mu na tome definitivno.

Cijeli podcast možete pogledati u videu, a na pitanje o Hajduku je odgovorio u devetoj minuti.


Ćosić je, inače, bio dugogodišnji komentator HTV-a, no nakon SP-a u Rusiji 2018. godine dobio otkaz na HRT-u nakon optužbe da je preprodavao ulaznice za moskovski finale.

Vaša reakcija na temu