Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Gennaro Gattuso pozvao ljude da pomognu unesrećenima u poplavama

VIDEO Gennaro Gattuso pozvao ljude da pomognu unesrećenima u poplavama

'Moramo pomoći ljudima koje su pogodile poplave u BiH!'

Hajdukov trener Gennaro Gattuso snimio je video u kojem je pozvao ljude da pomognu unesrećenima u strašnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

'Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku pružajući pomoć svima koji su u nevolji pozivom na broj 17039.

Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i imovinu i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki', poručio je Gattuso.

Time je podržao udruženje Pomozi.ba koje je aktivirali humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama. 


Vaša reakcija na temu