Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr VIDEO Nihad Mujakić: Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i navijača

VIDEO Nihad Mujakić: Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i navijača

Prije odlaska u Belgiju sam imao kontakt s Hajdukom, ali to se nažalost nije realiziralo

Nihad Mujakić od danas je i službeno Hajdukov igrač. Potpisao je posudbu na godinu i pol...

- Prije odlaska u Belgiju sam imao kontakt s Hajdukom, ali to se nažalost nije realiziralo, iako je bila moja želja. Sad sam napokon tu, došao sam direktno iz Kortrijka, ekipa me dočekala super, trener sa stručnim stožerom također. Potpisao sam ugovor i jedva čekam da počne trenažni proces - kazao je Mujakić.

- Profesionalnu karijeru sam počeo u Sarajevu, imam tamo 56 nastupa, taj klub me afirmirao, osvojio sam duplu krunu, što je bilo prvi put u povijesti kluba. To je poseban momenat za mene i za klub.

O osobnim očekivanjima je kazao:

- U svakoj utakmici se traži maksimalno zalaganje i pobjeda. Bio sam u Sarajevu, znam kako je. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i navijača.



Vaša reakcija na temu