Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: 'Zobenica je olako i u Maksimiru i na Rujevici podizao zastavicu u graničnim situacijama'

VIDEO: 'Zobenica je olako i u Maksimiru i na Rujevici podizao zastavicu u graničnim situacijama'

'Uvijek ima vremena, to upute nalažu u takvim situacijama'

U dvoboju Rijeke i Hajduka (0:0) komentirale su se i situacije u kojima je pomoćni sudac Bojan Zobenica mahao zaleđe, a ne izgledaju baš čisto.

Tom temom se bavio i naš komentator suđenja Goran Tenžera nakon dodatnog pregledavanja snimke.

- Zobenica je olako i u Maksimiru i ovdje podizao zastavicu u graničnim situacijama. U svakom slučaju je trebao pustiti akciju. Uvijek ima vremena, to upute nalažu u takvim situacijama - rekao je Tenžera u Bijelom studiju

Podsjetnik na detalj koji smo tada izdvojili iz derbija Dinama i Hajduka, kada je također mahao Zobenica, pogledajte OVDJE.

U videu ćemo prikazati situaciju iz 77. minute, kada je Galešić oštro startao na Livaju, a Zobenica odmah podigao zastavicu, a fotografija je iz 95. minute, kada je pomoćni sudac također odmah mahao zaleđe.


Dodajmo, ne tvrdimo ni u jednoj od situacija ni da jest ni da nije zaleđe, nego se pitamo, sukladno s aktualnim naputcima, je li Zobenica požurio s podizanjem zastavice.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu