VIJEST PRIJE VIJESTI: Hajduk ima ozbiljnog kandidata za predsjednika

VIJEST PRIJE VIJESTI: Hajduk ima ozbiljnog kandidata za predsjednika

Radi se o bivšem predsjedniku Uprave Instituta građevinarstva Hrvatske

Četiri su još dana preostala za prijavu na natječaj za Hajdukova predsjednika, a, prema našim saznanjima, među kandidatima će biti i 41-godišnji Oliver Kumrić, dobro poznata osoba iz poslovnog svijeta, bivši predsjednik Uprave Instituta građevinarstva Hrvatske.

Radi se o jako ozbiljnom kandidatu, Kumrić je diplomirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, a kasnije je stekao i titulu magistra znanosti, bio je savjetnik IFC (članica Svjetske banke) za infrastrukturne investicije u RH, a 2012. i 2013. godine je bio nestranački pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Kumrić je podrijetlom iz Igrana, a srednju školu je završio u Makarskoj. Bavio se sportom, doduše ne nogometom, nego vaterpolom, a ima iza sebe iskustvo upravljanja velikim sustavima u dosta zahtjevnom sektoru graditeljstva.

Dodajmo još i to da se dekan splitskog PMF-a i bivši Hajdukov nadzornik Nikola Koceić Bilan, čije se ime također spominjalo u kontekstu mogućeg predsjednika, neće ni prijaviti na natječaj, što nam je već potvrdio, a isto tako ni diplomirani ekonomist Marin Kaštelančić, bivši direktor u Tommyja.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(76040, "");
Pregledaj komentare
29