Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Vik Lalić: U Zmijavcima kao trener dobiješ sve treninge i testiranja u zadnje tri godine, nažalost toga nema u Hajduku

Vik Lalić: U Zmijavcima kao trener dobiješ sve treninge i testiranja u zadnje tri godine, nažalost toga nema u Hajduku

Treba zahvaliti trenerima Karoglanu i Režiću

Trener Croatije Zmijavci Vik Lalić nakon remija s Hajdukom (1:1) je rekao: 

- Nama je danas šesti dan priprema, teške su noge. Cilj nam je Dragovoljac 14. veljače, prema toj utakmici se tempiramo. Kao i Hajduk idemo deset dana u Postira, nadam se da će nas tamo poslužiti vrijeme.

Potom je dodao:

- Moja momčad voli igrati, hoće igrati. Treba zahvaliti trenerima Karoglanu, koji je sada u Hajduku, i Režiću. Nije mi bilo teško nastaviti taj niz..Velika stvar za klub je da ti kao trener dođeš i dobiješ sve treninge i sva testiranja u zadnje tri godine, nažalost znam da toga nema u Hajduku. To je klub koji se polako i sigurno razvija u pravog drugoligaša, nadam se da ćemo tu ostati, a ako budemo imali uvjete i da ćemo jednog dana ići u Prvu ligu.

Vaša reakcija na temu