Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Vik Lalić: Volio bih da je tako svaku utakmicu, da se ti mladi momci iz Hajduka napale

Vik Lalić: Volio bih da je tako svaku utakmicu, da se ti mladi momci iz Hajduka napale

Ja se nadam da će se dogodine u Dugopolju igrati Prva liga

Nakon poraza od Hajduka II trener Croatije Zmijavci Vik Lalić je rekao:

- Kad ne zabiješ protivnik te kazni, to je neko nogometno pravilo i tako je bilo danas. Dobro smo otvorili utakmicu, prvih 25 minuta smo igrali odlično, Hajduk se tu nije snašao. Imali smo posjed, igrali smo našu igru koju igramo stalno i tu smo došli do pada, male nervoze, što me više muči od ovog poraza. Fali nam napadač Gudelj, ovo je već peto kolo da smo bez njega. Imali smo dosta šansi, bilo je puno nervoze. Čestitam Hajduku na pobjedi, a mi idemo dalje, ne odustajemo od borbe za prvo mjesto.

Croatia igra dopadljiv nogomet:

- Oni već godinama tako igraju, ja sam se odgojio kao trener u Hajduka, učio me šjor Boris Marin, hajdučka igra, nećemo se braniti protiv nikoga i bolji nek pobijedi. Nekad izgubiš, ali u globalu sam puno zadovoljniji da smo ovako izgubili nego da smo pobijedili kao druga momčad.

Bilo je dosta nervoze...

- To je nogomet, ja bih volio da je tako svaku utakmicu, da se ti mladi momci iz Hajduka napale. Svaka čast, pobijedili su, to je njima velika škola, nekad trebaš pobijediti i kad nije bilo onako kako je trener zaželio, ali sve je to nogomet. Nervoze ima svugdje, za po ure ćemo dati ruku jedan drugome i to je to.

Ima li u Hajduku materijala za prvu momčad?

- Sigurno ima. Pola mojih momaka su bili prije tri-četiri godine tu i kroz taj period su stekli iskustvo. Bit će tu dobrih igrača, ali treba im vremena i netko stariji uz njih. Kad stavite deset mladih momaka to je jako teško, samo Mikulić u obrani napravi puno boljim i Škaričića i Bekavca, to je put i odrastanje, nisu svi top-talenti da ih sa 18 godina prodamo za 10 milijuna.

Predali ste zahtjev za prvoligašku licencu, možete li ući u elitni rang?

- Ako ćemo gledati igru, mislim da možemo, ali liga je jako izjednačena. Ja se nadam da će se dogodine u Dugopolju igrati Prva liga - zaključio je Lalić.

 

Vaša reakcija na temu