Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vjeran Simunić više nije trener RNK Splita, već je pronašao novi angažman

Vjeran Simunić više nije trener RNK Splita, već je pronašao novi angažman

Zaputio se prema glavnom gradu

Vjeran Simunić više nije trener RNK Splita. 

Iskusni strateg vodio je 'crvene vragove' u samo jednoj utakmici, u kojoj su od Uranije poraženi s 0:8. Ipak, razlog njegovog odlaska nije bio taj poraz, već generalno ozračje u klubu. 

Simunić, po običaju, nije bio dugo bez posla. Već je pronašao novi angažman, nedaleko od glavnog grada. Naime, postao je trener NK Gradići, kluba koji se natječe u Četvrtoj nogometnoj ligi središte. 

Njegov novi klub loše je ušao u sezonu, uvjerljivo su poraženi u prvih pet kola te zauzimaju posljednje mjesto na tablici. U takvoj situaciji njihova uprava izrazila je veliku želju za angažiranjem Simunića, koji je poznat baš kao 'vatrogasac', trener koji ima sposobnost preokretanja rezultatske krize. 

Vaša reakcija na temu