Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: cska.com Vlašić će igrati pred navijačima

Vlašić će igrati pred navijačima

Do kraja je ostalo još osam kola

Rusko nogometno prvenstvo trebalo bi se nastaviti 21. lipnja. Tri tjedna prije nastavka stigla je potvrda kako će na tribinama biti navijača. Neće ih biti puno, ali će ih biti, što je odlična vijest za tamošnje prvoligaše.

Broj navijača na stadionima neće smijeti prijeći deset posto kapaciteta stadiona. To znači da će najviše navijača moći biti prisutno na domaćim susretima Zenita čiji je stadion kapaciteta nešto većeg od 68 000 ljudi. 

Do kraja prvenstva je ostalo još osam kola, a vodeći Zenit ima devet bodova više od Lokomotiva. CSKA u kojem igra Nikola Vlašić nalazi se na petom mjestu s 36 bodova, pet manje od trećeg Krasnodara i mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Vaša reakcija na temu