Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vratar Matijaš blizu prelaska u Antwerpen, a Špikić na korak do Gorice

Vratar Matijaš blizu prelaska u Antwerpen, a Špikić na korak do Gorice

Nekoliko prelazaka na pomolu

Vratar Davor Matijaš blizu je prelaska u Antwerpen. Vratar 'bijelih' je na pripremama u Turskoj, ali može se reći da su razgovori oko odštete u završnoj fazi i na korak je do odlaska u Belgiju.

Hajduk ima talentiranih vratara i za očekivati je da se novo ime priključi Tudorovoj momčadi, gdje je u ovom trenutku Matijaš bio treći čuvar mreže.

Dodajmo još i da je Dario Špikić na korak do prelaska u Goricu. Detalji transfera još nisu dogovoreni, pregovara se o odšteti i podjeli postotka, ali obje strane žele da se transfer završi.

Špikić je na Poljud došao iz Dinama u lipnju 2018. godine, te je potpisao trogodišnji ugovor, ali ovaj 20-godišnji krilni napadač nikad se nije standardizirao u kadru prve momčadi, koju je dotaknuo za Oreščaninova mandata. Jesen je proveo u Hajduku II.

Vaša reakcija na temu