Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PRESUDA U METKOVIĆU Talijanu šest godina zatvora za 21 kilogram kokaina, čeka ga i postupak u Splitu

PRESUDA U METKOVIĆU Talijanu šest godina zatvora za 21 kilogram kokaina, čeka ga i postupak u Splitu

Teške životne okolnosti natjerale ga na posao s drogom

Općinski sud u Metkoviću osudio je nepravomoćno na šest godina zatvora Talijana Andreu M. zbog šverca 21 kilograma kokaina s kojim je uhićen u lipnju prošle godine na magistrali u Baćini kod Ploča. 

Pedesetogodišnji Talijan iz Genove priznao je navode optužnice, no na pitanja nije odgovarao. Žao mu je zbog svega. Požalio se da su ga na krijumčarenje droge natjerale teške životne okolnosti. 

Priznanje mu se cijenilo kao olakotna okolnost. Nakon objave presude vraćen je u istražni zatvor u Dubrovnik. Braniteljica Ana Birimiša najavljuje žalbu. 

Talijana čeka i USKOK-ov postupak u Splitu. Tamo ga terete da je bio dio zločinačke organizacije koja je prošvercala 146 kilograma kokaina i obrnula 32 milijuna kuna.

Vaša reakcija na temu