Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRATIO SE U MATIČNI KLUB: Ivano Balić u stručnom stožeru RK Splita!

VRATIO SE U MATIČNI KLUB: Ivano Balić u stručnom stožeru RK Splita!

'Vjerujemo da će nam Ivano pomoći da se u narednim godinama vratimo u najviši rang hrvatskog rukometa'

Ivano Balić se vratio u svoj matični Rukometni klub Split, gdje se uključuje u rad stručnog stožera. Vijest nam je i službeno potvrđena.

Kako kažu 'svugdi pođi, ali doma dođi'. Nismo mogli poželjeti bolje pojačanje na ovoj polusezoni. Našem stručnom stožeru se priključio najbolji igrač na svijetu, Ivano Balić. Sigurni smo da će svojim rukometnim znanjem i iskustvom uvelike pomoći našim trenerima, a pogotovo našim mladim igračima. Vjerujemo da će nam Ivano pomoći da u narednim godinama napravimo i još jedan korak više i da se vratimo u najviši rang hrvatskog rukometa', rekli su nam iz RK Split, uz poruku:

Ivano, dobro nam došao!

Vaša reakcija na temu