Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal VRIJEDI PROČITATI: 'U svlačionici bi morali shvatiti koji je trenutak jer ako zajebu protiv Dinama i Rijeke, priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj'

VRIJEDI PROČITATI: 'U svlačionici bi morali shvatiti koji je trenutak jer ako zajebu protiv Dinama i Rijeke, priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj'

'Par dana nakon sramote u Gorici, trebalo bi nekima u svlačionici objasniti par stvari'

Bivši predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković oglasio se na svom Facebooku nakon poraza Hajduka u Gorici. Evo što je napisao:

- Par dana nakon sramote u Gorici, trebalo bi nekima u svlačionici objasnit par stvari. Prva je da priliku kakvu smo imali, bojim se, nećemo imati sljedećih 7, 8 godina. Ako Agregat osvoji prvenstvo, Liga prvaka dogodine im je na izvolte. A puno je izdašnija nego do sada. Vjerojatno će se upravljački stabilizirati, HDZ će im u izbornoj godini vjerojatno početi graditi stadion, a počasni predsjednik HNS-a (i lako moguće budući Dinama) u novinama ionako Agregat opisuje kao stup HNS-a. Dakle, imamo Ligu u kojoj je svima financijski interes Agregatova dominacija - vidi pod do sada neutralni Varaždin i poklonjenih pola miliona EUR-a za slobodnog igrača - imamo sudačku organizaciju koju vodi autor najsramotnijeg suđenja u HR povijesti (Novak) i koja je prepuna Čulina, Bebeka, Lovrića i Pajača koji ni ne kriju animozitet prema Hajduku i imamo HNS koji s našim najboljim igračem pomete u reprezentaciji pod. Dakle, tikve u svlačionici morali bi shvatiti koji je trenutak jer ako zajebu protiv Dinama i Rijeke priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj. Sada efektivno zapravo zaostajemo 4 boda (vodstvo je samo privid) i sve ispod 6 bodova u te dvije utakmice zapravo znači kraj ove sezone....a to bi bila katastrofa za klub.

Vaša reakcija na temu