Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Vrijedno priznanje za Miju Caktaša

Vrijedno priznanje za Miju Caktaša

Protekle sezone u HNL-u je zabio 20 pogodaka

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš izabran je u najboljih 11 HT Prve lige prema izboru nogometaša i trenera svih prvoligaških klubova. 

U odnosu na prošla izdanja ovaj put je zbog epidemioloških razloga izostala svečana dodjela nagrada 'Trofej nogometaš' u organizaciji Hrvatske udruge ‘Nogometni sindikat’ i Sportskih novosti, a u kojem se biraju najbolji pojedinci hrvatskog nogometa u netom završenoj natjecateljskoj sezoni. Najbolji igrač HNL-a je Bruno Petković, dok je najbolji mladi igrač Luka Ivanušec. Najbolji travnjak je na Rujevici, dok je najbolji trener Nenad Bjelica. Priznanja su dobili i Luka Modrić kao najbolji igrač Hrvatske, te Dominik Livaković kao najbolji vratar. 

Caktaš je sezonu 2019/2020. završio s 20 prvenstvenih pogodaka, baš kao i napadač Osijeka Mirko Marić te napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak koji je na kraju proglašen najboljim strijelcem lige jer je do 20 golova stigao u najmanje odigranih minuta od navedene trojke. 

Najboljih 11: Livaković, Silva, Kolinger, Škorić, Bočkaj, Ademi, Moro, Caktaš, Kastrati, Marić, Petković. 

Vaša reakcija na temu