Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vučević je odlučio otići, evo zbog čega

Vučević je odlučio otići, evo zbog čega

Klub mu je nudio novi ugovor, ali on je to odbio

Nakon nešto više od dvije godine saudijska avantura Gorana Vučevića došla je do kraja. S prvim danom 2024. godine i isteka ugovora s Al Nassrom, Vučević je slobodan u potrazi za novim izazovom.

Vučević je u Saudijsku Arabiju otišao u listopadu 2021. godine, a u Al Nassru je obnašao dužnost sportskog direktora. U proteklom razdoblju Al Nassr je privukao brojne zvijezde svjetskog nogometa (Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović, Aymeric Laporte, Otavio...). 

No, unatoč tome i činjenici da mu je klub nudio novi ugovor Vučević je odlučio otići. Već neko vrijeme bio je nezadovoljan, a nije bio ni na istoj valnoj duljini s Guidom Fiengom, Talijanom koji je u Al Nassr stigao na poziciju izvršnog direktora u rujnu 2023. godine. 

Vaša reakcija na temu