Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vušković: Dobra utakmica na obje strane

Vušković: Dobra utakmica na obje strane

'Išlo se stvarno muški'

Mario Vušković odigrao je drugo poluvrijeme za HSV protiv svog Hajduka. Nakon susreta zadržao se u razgovoru s hajdukovcima, a potom je odradio i nekoliko selfieja s navijačima 'bijelih'.

- Dobra utakmica s obje strane, intenzitet jako visok, iako je bilo prijateljsko nadmetanje. Išlo se stvarno muški s obje strane i na kraju 2:2 mislim da je realno, mi smo dali gol pri samom kraju. Mislim da su i gledatelji mogli uživati, bilo je dosta publike u ovo doba priprema. Najvažnije je da nije bilo ozljeda i da je sve prošlo u redu, na visokoj razini. Zadovoljni smo, bila je to dobra predstava... Nastavljamo s pripremama, svaki sa svojim ambicijama - rekao je Vušković.

Vaša reakcija na temu