Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Naš Hajduk Za 18. rođendan dobio hajdučki poklon za cijeli život: 'Došli smo radi utakmice, ovo je veliko iznenađenje'

Za 18. rođendan dobio hajdučki poklon za cijeli život: 'Došli smo radi utakmice, ovo je veliko iznenađenje'

Jednom u životu se postaje punoljetan, a i samo jednom se upisuje u Park svih navijača Hajduka

Mlinarići koji su rodom iz Vukovara, od rata s adresom u Zagrebu, a koji trenutno žive u Međugorju Hajduk već generacijama nose u srcu. Na nedavno održanoj svečanosti ta se iskra dodatno rasplamsala unikatnim, uranjenim poklonom za 18. rođendan, koji ostaje zauvijek.

'Moj otac je prenio ljubav prema Hajduku na mene i brata, a ja sam nastavila tradiciju koju prenosim na svoja tri sina', ponosno je rekla Sanela Mlinarić

Upisala je ime sina Vinka u navijački Park i tako mu darovala vječnost s Hajdukom. Uz njegovo ime u Parku će se naći Sanelino ime, imena dvojice sinova te njezinog brata blizanca i roditelja pa će postati jedna od najbrojnijih obitelji u Parku. 

Poklon će se posebno pamtiti jer je potpuno iznenadio Vinka koji je na pozornici ostao bez riječi. To je zapravo i najbolji pokazatelj koliko mu Hajduk znači jer ono najvrijednije teško je izreći. 

'Nisam uopće očekivao da će moje ime biti u Parku, nego smo tu došli radi utakmice. Ovo je zaista bilo jedno veliko iznenađenje', rekao je Vinko Mlinarić nakon svečanosti dodjele zahvala donatorima.

Bolji poklon nije mogao ni zamisliti.

'Osjećaj je zaista predivan. Ovo je nešto sasvim posebno i neočekivano i mislim da je ovo najljepši poklon', naglasio je.

Jednom u životu se postaje punoljetan, a i samo jednom se upisuje u Park svih navijača Hajduka.

'Ja sam svom sinu za 18. rođendan željela pokloniti nešto što će pamtiti cijeli život i nije bila teška odluka. Sada znam da sam i potpuno pogodila', zaključila je Sanela Mlinarić. 

Više od dvije tisuće navijača već su iskusile poseban trenutak upisivanja imena uz Hajduk, a gotovo još toliko rezerviralo je svoje mjesto u Parku podno zapadne tribine, što znači da je svakim danom mjesta sve manje. 

Ako i vi želite upisati svoje ime ili rezervirati mjesto s 20 eura mjesečne donacije, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/

Vaša reakcija na temu