Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hns Zadar igra kvalifikacije za popunu 2. NL protiv Karlovca

Zadar igra kvalifikacije za popunu 2. NL protiv Karlovca

Održan ždrijeb u sjedištu HNS-a

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu natjecanja drugog i trećeg stupnja u natjecateljskoj godini 2023./24.

Kvalifikacijske dvoboje za popunu SuperSport Prve NL igrat će Kustošija i Zrinski. Prva kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 10. lipnja na stadionu NK Kustošija, dok će uzvratna utakmica biti odigrana u Čepinu 17. lipnja. Obje utakmice počet će u 17:30 sati.

Kvalifikacije za popunu SuperSport Druge nogometne lige igrat će sljedeći parovi:

Zagorec - Krk

Zadar - Karlovac 1919

Slavonija - Radnik Križevci 

Utakmice prvog kola kvalifikacija za SuperSport Drugu NL bit će odigrane 11. lipnja, dok će uzvratne utakmice biti odigrane 17. lipnja. Sve utakmice počet će u 17:30.

U ždrijebu su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, povjerenik SuperSport Prve i Druge NL Josip Brezni te članovi Natjecateljske komisije Ivan Peraić, Ivan Novak, kao i tajnik iste Željko Bel.

Vaša reakcija na temu