Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZADAR ILI DINAMO? Pogledajte fenomenalan video, Zadrani žele ostati broj jedan u Hrvatskoj!

ZADAR ILI DINAMO? Pogledajte fenomenalan video, Zadrani žele ostati broj jedan u Hrvatskoj!

Obavijest za navijače

Košarkaški klub Zadar je pustio u prodaju pretplate za sezonu 2022/23, a snimljen je i najavni video, u kojemu su momak i cura u standardnom zadarskom điru, a onda saznaju da su stigle pretplate.

U video su uključeni pozmati zadarski objekti - kultni frizerski salon, najstariji kafić na poluotoku - Caffe Bar 72, piće Maraska, znamenitosti grada, vespa, kao i sadašnji igrači prve momčadi - Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Arijan Lakić, Ivan Njegovan, Krševan Klarica i Maksim Matulina.

Cilj je privući ljude na tribine, unatoč jednom od najskromnijih budžeta u povijesti KK Zadar. 

S druge strane, novoosnovani KK Dinamo je također odradio dobru kampanju, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li navijači KK Zadar zadržati primat po najvećem broju prodanih pretplata u Hrvatskoj, kada pričamo o košarci.

Ulaznice su od danas dostupne za sve navijače na bit.ly/godisnja-pretplata.


Vaša reakcija na temu