Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Zadar Zadar promijenio trenera, novoga je doveo iz dubrovačkog GOŠK-a

Zadar promijenio trenera, novoga je doveo iz dubrovačkog GOŠK-a

Zanimljivost s trećeligaškog juga

Zadar je promijenio trenera. Klub je to i službeno objavio.

'Želimo vas obavijestiti da trener Zoran Erlić više neće biti na čelu prve momčadi HNK Zadra. Zoran je bio uz nas u teškim trenucima, uskočio kad je bilo najpotrebnije i uložio nevjerojatnu količinu energije, strasti i predanosti kako bi pomogao našem klubu. Iako su trud i rad neosporni, nažalost, rezultati nisu bili na razini kojoj smo svi težili, i nakon zajedničke analize, klub je donio odluku da je potrebna promjena u ovom trenutku.

Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu i duboku zahvalnost treneru Erliću za sve što je učinio za naš klub. Njegov doprinos HNK Zadru i ljubav prema klubu ostat će trajno upisani u povijest. Drago nam je što Zoran ostaje u našem klubu i nastavlja raditi u školi nogometa, gdje će svojim iskustvom i znanjem pomoći u razvoju novih generacija mladih igrača.

S druge strane, veliko nam je zadovoljstvo najaviti dolazak Marka Pinčića na mjesto glavnog trenera. Marko je dijete ovog kluba, odrastao uz HNK Zadar, i njegov povratak u klub za nas je logičan i prirodan izbor. Kroz svoju trenersku karijeru vodio je NK Zadar, kao i niz drugih klubova diljem Hrvatske, a u naš klub dolazi iz GOŠK Dubrovnika. Njegovo iskustvo, stručnost i duboko razumijevanje našeg kluba daju nam razlog za optimizam u nadolazećim izazovima.

Vjerujemo da će Marko donijeti novu energiju i viziju, te s ponosom gledamo prema budućnosti s njim na čelu.

Hvala Zorane na svemu, i dobrodošao natrag Marko!'

Podsjetimo, Pinčić je bio trener dubrovačkog GOŠK-a, što znači da taj klub mora pronaći novo rješenje na klupi.

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu