Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zagrebački tramvaj vozi u Hajdukovoj majici: 'Nekima se ne sviđa, ali nije bilo nikakvih neugodnosti'

Zagrebački tramvaj vozi u Hajdukovoj majici: 'Nekima se ne sviđa, ali nije bilo nikakvih neugodnosti'

Rođen sam u Tomislavgradu, ali otac mi je Dalmatinac. Svi u obitelji su mi hajdukovci, od sedme godine sam član kluba - rekao je Igor Kaćunko

Zamislite scenu da se vozite tramvajem u Zagrebu, a vozač na sebi ima obilježje Hajduka. Vjerojatno ste pomislili kako to više nije moguće, no jedan čovjek je napravio baš to. U Hajdukovoj majici upravlja tramvajem broj pet koji vodi do Dubrave. Ime mu je Igor Kaćunko, ima 45 godina i veliki je navijač 'bijelih'.

- Slika je nastala krajem kolovoza ove godine prije odlaska na derbi koji se igrao na Poljudu - rekao nam je Kaćunko, a zatim se dotakao svojih korijena.

- Rođen sam u Tomislavgradu, ali otac mi je Dalmatinac. Svi u obitelji su mi hajdukovci, od sedme godine sam član kluba. 

Čest je gost Hajdukovih utakmica.

- Idem na gostovanja u Zagrebu i okolici, a na Poljud odem uvijek na europske susrete i one protiv Dinama, Rijeke i Osijeka.

Reakcije na vozača u Hajdukovoj majici u metropoli su bile oprečne, no problema nije bilo. 

- Nekima je bilo smiješno, a nekima se ne sviđa, smatrali su to provokacijom. Nije bilo nikakvih neugodnosti. 

S obzirom da je sada zimsko doba možda bi idući potez mogla biti trenerka s obilježjima Hajduka.

- Ovisi o inspiraciji, ako dobijemo u petak, obući ću je sigurno.

Za njega dileme nema, u petak stiže u Maksimir.

- Čak sam smjenu promijenio zbog utakmice. Ne znam još hoću li na jug, ovisi o vremenskim uvjetima. Bio sam zatočenik srpskih logora, pa mi to stajanje zna stvoriti problem. Ali, nema dileme, sve sam podredio utakmici - zaključio je Kaćunko uz dodatak kako pozdravlja najljepši grad na svijetu. 


Vaša reakcija na temu