Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žalba Hajduka prihvaćena, disciplinski sudac mora obrazložiti razloge zbog kojih smatra da transparent Torcide Mokošica predstavlja rasizam

Žalba Hajduka prihvaćena, disciplinski sudac mora obrazložiti razloge zbog kojih smatra da transparent Torcide Mokošica predstavlja rasizam

Postupak će se ponoviti

Komisija za žalbe HNS-a djelomično je prihvatila žalbu Hajduka i ukinula odluku disciplinskog suca Alana Klakočera koji je 21. veljače, nakon utakmice Rudeš - Hajduk u 23. kolu SuperSport HNL-a, klubu propisao 5000 eura kazne zbog transparenta 'WHITE BOYS MOKOŠICA', javlja Hajduk Digital.

- Disciplinski sudac nije naveo pod koji simbol iz Fareova kataloga bi se mogao podvesti predmetni transparent, a niti radi li se o nekom drugom zabranjenom simbolu koji predstavlja rasizam niti neki drugi oblik diskriminacije - poručili su iz komisije za žalbe.

Postupak će se ponoviti, a disciplinski sudac morat će obrazložiti razloge zbog kojih smatra da spomenuti transparent predstavlja rasizam. 

Vaša reakcija na temu