Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽELE TITULU, DOVODE DIJAMANTA Ante Vukušić na pragu novog angažmana

ŽELE TITULU, DOVODE DIJAMANTA Ante Vukušić na pragu novog angažmana

Bez kluba je od početka siječnja

Ante Vukušić na korak je do potpisa za Steauu! Bivši napadač Hajduka od početka ovog mjeseca je slobodan igrač nakon razlaza s ljubljanskom Olimpijom, a karijeru bi prema svemu sudeći trebao nastaviti u Rumunjskoj. 

Sinjski dijamant je već u Bukureštu, te bi sa Steauom ukoliko sve bude u redu trebao potpisati ugovor do kraja sezone uz opciju produženja na još dvije godine. 

Već ranije Vukušić je bio na meti rumunjskog velikana, no tada se transfer nije realizirao. 

Kontroverzni gazda Steaue Gigi Becali u Vukušiću vidi kapitalno pojačanje u borbi za titulu za koju konkuriraju Cluj i Universitatea Craiova. 

Zadovoljan će biti i trener Anton Petrea jer je klub ove zime napustio napadač Sergiu Bus, te bi Vukušićevim dolaskom dobio dodatnu širinu i kvalitetu u špici. 

Steaua je trenutno vodeća momčad lige s 42 boda, dva više od Cluja (imaju utakmicu manje), te šest više od Universitatee Craiove na trećem mjestu. 

Vaša reakcija na temu