Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Želi ga Hajduk, ali i Ivan Jurić!

Želi ga Hajduk, ali i Ivan Jurić!

Puca se na visoko, na prava pojačanja

Nikolu Vlašića želi Hajduk. Bolje reći, 'bijeli' pitaju, gledaju postoji li ikakva mogućnost da im dođe na posudbu. Vlašiću je Hajduk dao nogometno ime i prezime, s Poljuda je otišao u Everton, a sada ne igra u West Hamu, gdje je doveden iz CSKA uz 30 milijuna eura odštete. Engleski klub ga je sad voljan poslati na posudbu.

No, puno je tu još opcija, jedna od vrlo izglednih je Torino, trenera Ivana Jurića. Po mnogima je ta i najizglednija. Ima tu još financijski moćnijih klubova i zapravo izgleda nemoguće da se 'bijeli' uopće mogu uključiti u tu priču, ali svakako je bitno notirati da se raspituje i Hajduk. Nakon dovođenja Nikole Kalinića, Marka Livaje, Lovre Kalinića, Filipa Krovinovića..., više nas ništa ne bi iznenadilo sad ili u nekom budućem prijelaznom roku.

Puca se na visoko, na prava pojačanja i bit će zanimljivo pratiti daljnji razvoj situacije glede novih igrača.

Vaša reakcija na temu