Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Želja igrača Osijeka nije upitna, a poznata je i visina odštete

Želja igrača Osijeka nije upitna, a poznata je i visina odštete

Jasno je što žele sve tri strane

Hajduk želi Mihaela Žapera, što nije nikakva tajna i već je potvrdio sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević. Situacija se dalje razvija u korist 'bijelih' pogotovo stoga što igrač ima želju napraviti korak više u karijeri, otići na Poljud. Žaperu ugovor s Osijekom istječe u lipnju 2024. godine, te su u Osijeku svjesni da im je ovo zadnja prilika da na njemu ozbiljnije zarade.

Nakon početne faze 'lupanja cifri', došlo se do milijun eura, kao iznosa ispod kojega Osijek neće ići. Uostalom, toliko su platili Hajduku za Darka Nejašmića i sada ne dolazi u obzir da niže 'spuštaju gaće'.

Uglavnom, Žaper je sve bliže Poljudu utoliko što niti osječka strana nije podigla rampu, a jasne su želje Hajduka i igrača. 

Vaša reakcija na temu