Foto: Dražen Biljak Željko Kopić: Mi smo danas bili - Hajduk!

Željko Kopić: Mi smo danas bili - Hajduk!

Bilo je puno dobrih stvari, ostaje žal za tim što nismo dobili utakmicu

 Hajdukov trener Željko Kopić nakon utakmice je rekao:

- Prvi dojam mi je da smo mi danas bili Hajduk. Agresivni i taktički disciplinirani s velikim brojem duela. Bilo je puno dobrih stvari, ostaje žal za tim što nismo dobili utakmicu, ali u zadnjim sekundama je i protivnik pokazao koliko može biti opasan čim mu se da malo prostora. Taktički i na svim razinama smo odigrali dobru utakmicu protiv jako kvalitetnog protivnika. Ovo je aktivan rezultat, vjerujem da ćemo do te utakmice biti u još boljem stanju.

Otkud tolika razlika u izdanjima Hajduka?

- Ne bih se vraćao na ono ranije. U prijašnjim utakmicama sam vidio da je bilo i dobrih stvari, ali bilo je problema u defenzivnoj tranziciji, ali dupliranjem lijeve strane smo bili bolji, a kad tome dodamo i dobre duele, tada te navijači nose.

Zatim je kazao:

- U svim ovim utakmicama nam fali igra u završnoj trećini, gdje nam treba individualan, klasan potez da otvori utakmicu. U tom dijelu nam treba puno više kvalitete. Svi znamo da nam neki igrači nisu u top-stanju, ali pokušavamo ih vraćati.

Upitan je jesu li ih kritike potakle na bolju igru...

- Naravno da negativa dopire do svlačionice, ali pokušavamo sve negativne strelice odbiti i zadržati fokus na kvalitetnom treningu i analizi. Jedino što priznajem je naporno raditi na treningu i gledati da budeš bolji. Sad je na nama da nam to ne bude jedna točka na putu i vratimo se na ono što je bilo.

Kapetan Juranović?

- Odlučio sam zbog svih događaja s Nižićem da Juranović koji je bio prošlu utakmicu kapetan ostane to i u ovoj. Mislim da je bio primjer ekipi, tako da sam i s tim zadovoljan.

O podršci navijača je kazao:

- Dečki su se bacali na glavu od prve sekunde i zato su nagrađeni podrškom s tribina.

Upitan je još o igri Hamze i Caktaša te je li ovo znači da Mijo više nije dokapetan...

- Hamza i Stanko plus Mijo su odigrali, što se tiče trke i duela pa čak i pasa kojega je teško odigrati po lošem terenu, dobru utakmicu, a ovo što se tiče kapetana ćemo sve vidjeti ovisno o tome što će biti s Nižićem.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(34365, "");
Pregledaj komentare