Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Zlatko Dalić: Hrvatska ovaj plasman na Euro posvećuje Škabrnji i Vukovaru!

Zlatko Dalić: Hrvatska ovaj plasman na Euro posvećuje Škabrnji i Vukovaru!

Čim smo dali gol, preporodili smo se i bila je to prava Hrvatska

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede nad Slovačkom i pllasmana na Euro je rekao:

- Ponos i sreća je moj osjećaj sada. Čestitam mojim momcima na pobjedi i plasmanu na Euro. Hrvatska ovaj plasman posvećuje Škabrnji i Vukovaru!

Rujevica?

- Sad neću o tome govoriti. Ništa negativno. Ovako velike utakmice treba igrati pred 35.000 gledatelja, a ne pred pet. No, Hrvatska ide na Euro, mi smo sretni i ponosni.

Slovačka je povela...

- Nisam uopće bio toliko zabrinut jer smo igrali dobro. Samo sam rekao da nastavimo, da ne srljamo i krenemo preko bokova. Čim smo dali gol, preporodili smo se i bila je to prava Hrvatska. Veliko hvala svim navijačima koji su nas pratili i navijali za nas. Opet smo Hrvatsku učinili sretnom i ponosnom zemljom i, ako Bog da, na ljeto ćemo se opet radovati skupa.

Još je pohvalio Vlašića i Perića...

- Dobijamo širi izbor igrača, što je meni jako važno.

Vaša reakcija na temu