Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATKO DALIĆ: Kada igraš u gostima i dođe 25.000 Hrvata, nema većeg ponosa!

ZLATKO DALIĆ: Kada igraš u gostima i dođe 25.000 Hrvata, nema većeg ponosa!

'Imamo širok izbor igrača'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Austrije (3:1) i plasmana na završni turnir Lige nacije koji se igra u lipnju 2023. godine. 

- Veliki rezultat, velika pobjeda u teškoj utakmici. Bila je velika borba, stoga još veće čestitke dečkima. Uložili su mnogo truda i energije. Hvala svima oko reprezentacije koji su dio ovoga, ove atmosfere, rada. Kada igraš u gostima i dođe preko 25.000 Hrvata nema većeg ponosa. Hvala svima koji su navijali, igrali i koji su nas bodrili - rekao je Dalić, a zatim se dotakao ozljede Marcela Brozovića

- Vjerojatno je istegnuta zadnja loža. To zahtijeva pauzu od tri-četiri tjedna. To nas je poremetilo, ali možda će mu doći dobro da se odmori. Bit će spreman za Svjetsko prvenstvo. Od Europskog prvenstva izgubili smo samo jednu utakmicu od Austrije, moram biti zadovoljan. Imamo širok izbor igrača. Sve je nekako podjednako, detalji presuđuju tko će igrati. Mene je Stanišić oduševio, iako je i Juranović sjajan. Želimo da svi budu unutra. Ostat ćemo čvrsto na zemlji. To je zadatak mene i mog stožera. Puni smo energije i samopouzdanja, želimo nešto napraviti u Kataru. 

Vaša reakcija na temu